Trecere la pagina principală
Logare    |    Înregistrare
Selectarea limbei: Русский
 
 

Termeni și condiții

Ver: MD1.1-RO
de la: 05.03.2015

Termeni și condiții

 1. Foarte important!
  1. Vă rugăm să citiți cu atenție acest acordul de termeni și condiții, deoarece vă va salva în viitor, de la un număr mare de întrebările și problemele care pot apărea.
 2. Drepturi de autor
  1. Toate materialele (grafică, text, audio, video) postate de proprietarii portalului de afaceri, sunt proprietatea lor, deoarece au fost elaborate, fie de proprietari, sau la comanda acestora.
  2. Toate materialele postate de utilizatorii portalului de afaceri sunt proprietatea lor sau a altor persoane, și deci responsabilitatea pentru legalitatea utilizării acestor materiale pe paginile portalului de afaceri cade complet pe titularul contului cu care s-au publicat materialele.
  3. Copierea și prelucrarea oricăror materiale de pe acest site pentru uz public în continuare (găzduire pe alte site-uri, publicații imprimate, plasarea în mass-media electronică, etc.) este permisă numai cu acordul scris al autorilor și cu condiţiile autorilor.
  4. Încălcarea drepturilor de autor este pedepsită de legislația Republicii Moldova și a acordurilor internaționale privind protecția drepturilor de autor.
 3. Avertizare
  1. La înregistrare completați, vă rugăm toate câmpurile cu mare atenție și fără erori, luând în considerare toate regulile de dactilografiere, altfel este posibil să fiți refuzat în posibilitatea de a vă înregistra pe site-ul nostru de afaceri. Dacă nu sunteți familiarizați cu regulile de dactilografiere, verificați pur și simplu sugestiile lângă denumirea fiecărui câmp.
 4. Atenție sporită!
  1. Acest acord poate fi modificat la latitudinea proprietarilor de resurse, fără necesitatea de a notifica vizitatorii. Pentru posibilitatea de a face cunoștință cu versiunea curentă a Acordului de utilizare este disponibil un link permanent în partea de jos a tuturor paginilor de pe portalului nostru de afaceri.
  2. Violarea oricărei dispoziții a prezentului acord poate duce la respingerea continuării furnizării a serviciilor, fără compensarea a oricăror active financiare sau de altă natură, precum și la recuperarea prejudiciului material probabil sau a daunei morale.
 5. Confirmare
  1. Utilizând portalul de afaceri comersant.md, automat acceptaţi următoarele:
   1. că sunteți adult(ă) /aveţi vîrsta de 18 ani sau mai mare/,
   2. sunteți mental sănătos, și efectuați înregistrarea din propria voință, fără influența altor factori, externi,
   3. acceptați prezentul acord şi îl veţi respecta,
   altfel pur și simplu refuzaţi utilizarea în continuare a portalului de afaceri.
  2. Datele specificate la înregistrare sunt exacte și în nici un fel nu diferă de datele oficiale.Cu respect,
Suport informațional,

Business portal COMERSANT.MD
Aici afacerea prosperă!

Alte Acorduri

MD1.0-ALI-RO
Termeni și condiții pentru promoția "AliExpress" de la 10.07.2016Main        Panelul personal        Noutăți        Statistica regiunii
 
   
 © 2008-2023. Comersant.md. Termeni și condiții. Site-ul este creat și susţinut de compania GLT Design 
BuildTag: 20240122074921_325cd52