Trecere la pagina principală
Logare    |    Înregistrare
Selectarea limbei: Русский
 
 

Cineva a cerut unei inteligențe artificiale să creeze cea mai atrăgătoare femeie din fiecare țară, iată ce a făcut

Inteligenţă Artificială     Adăugat: 12 iun 2023

Într-o lume în care progresele tehnologice continuă să remodeleze percepția noastră despre artă, intersecția dintre AI și fotografie a deblocat un tărâm de posibilități creative. Valorificând puterea AI, în special tehnologia foto de ultimă oră Midjourney, pornim într-o călătorie captivantă prin diversele peisaje ale frumuseții din întreaga lume.

Galeria prezintă modul în care inteligența artificială le imaginează pe cele mai atractive femei din unele dintre țările cunoscute, aducând un omagiu farmecului și individualității inerente pe care le aduce fiecare națiune. De la alura fascinantă a Braziliei la grația elegantă a Japoniei, alături de noi, sărbătorim tapiseria captivantă a frumuseții globale care transcende granițele și îmbrățișează trăsăturile unice care ne definesc pe toți.

Când vederea computerizată funcționează ca un creier, ea vede mai mult decât oamenii

Inteligenţă Artificială     Adăugat: 05 iun 2023

Antrenarea rețelelor neuronale artificiale cu date reale ale creierului ar putea face vederea pe computer mai fiabilă.

Multe tehnologii moderne, de la camere la mașini cu conducere autonomă, se bazează pe inteligența artificială pentru a extrage sens din informațiile vizuale. Tehnologia AI modernă se bazează pe rețele neuronale artificiale și, de cele mai multe ori, putem avea încredere în aceste sisteme AI de viziune computerizată pentru a vedea lucrurile așa cum le vedem noi, dar uneori eșuează. Potrivit cercetătorilor de la MIT și IBM, o modalitate de a îmbunătăți vederea computerizată este de a învăța rețelele neuronale artificiale pe care se bazează să imite în mod intenționat modul în care rețeaua neuronală biologică a creierului procesează imaginile vizuale.
Main        Panelul personal        Noutăți        Statistica regiunii
 
   
 © 2008-2023. Comersant.md. Termeni și condiții. Site-ul este creat și susţinut de compania GLT Design 
BuildTag: 20240122074921_325cd52